hc_hemsida

Vi söker en senior pr-konsult inom Healthcare

Vi söker en seniorkonsult till vårt nya affärsområde Healthcare med erfarenhet av pr-arbete inom läkemedel, life science, hälsa och sjukvård. En individuell teamplayer som kan stärka vårt erbjudande, skapa nya kundrelationer och fördjupa befintliga.

Vem du är
• Du har erfarenhet av pr-arbete på byrå och/eller läkemedelsbolag
• Är en skarp relationsbyggare och projektledare
• Drivs av ny- och merförsäljning
• Är lösningsorienterad och lyhörd
• Är bästa vän med pennan och kan uttrycka dig i tal och skrift
• Har examen i t ex ekonomi, marknadsföring, pr, journalistik

Mejla och tipsa lina@rippler.se

Vilka vi är
Nystartade Healthcare är en del av etablerade pr-byrån Rippler Communications. Våra uppdrag spänner från marknadskampanjer för snabbrörliga konsumentprodukter till årsredovisningar för B2B-kunder. Vi har lång erfarenhet av pr-arbete med kunder inom läkemedel och hälsa. Rippler Healthcare ska helhjärtat hjälpa företag och organisationer inom just läkemedel, life science, hälsa och sjukvård att skapa engagemang för produkter, tjänster, terapiområden och varumärken.

Vad vi erbjuder
Högt i tak på ett värderingsstyrt företag, där ledarskap och medarbetarskap bygger på ambitionen att ständigt utvecklas, och med kollegor som alltid levererar med kvalitet och stolthet (utan att ta sig själva på för stort allvar). Du kommer att vara drivande i att få ett nytt affärsområde att växa och parallellt arbeta operativt och strategiskt med befintliga kunduppdrag. Till en början arbetar du framför allt med Lina Ekros, vd för Healthcare, men även med övriga kollegor på Rippler.