hc_hemsida

Vi söker en senior pr-konsult inom Healthcare

Vi söker en seniorkonsult till vårt nya affärsområde Healthcare med erfarenhet av pr-arbete inom läkemedel, life science, hälsa och sjukvård. En individuell teamplayer som kan stärka vårt erbjudande, skapa nya kundrelationer och fördjupa befintliga.

Vem du är
• Du har erfarenhet av pr-arbete på byrå och/eller läkemedelsbolag
• Är en skarp relationsbyggare och projektledare
• Drivs av ny- och merförsäljning
• Är lösningsorienterad och lyhörd
• Är bästa vän med pennan och kan uttrycka dig i tal och skrift
• Har examen i t ex ekonomi, marknadsföring, pr, journalistik

Mejla och tipsa lina@rippler.se

Vilka vi är
Nystartade Healthcare är en del av etablerade pr-byrån Rippler Communications. Våra uppdrag spänner från marknadskampanjer för snabbrörliga konsumentprodukter till årsredovisningar för B2B-kunder. Vi har lång erfarenhet av pr-arbete med kunder inom läkemedel och hälsa. Rippler Healthcare ska helhjärtat hjälpa företag och organisationer inom just läkemedel, life science, hälsa och sjukvård att skapa engagemang för produkter, tjänster, terapiområden och varumärken.

Vad vi erbjuder
Högt i tak på ett värderingsstyrt företag, där ledarskap och medarbetarskap bygger på ambitionen att ständigt utvecklas, och med kollegor som alltid levererar med kvalitet och stolthet (utan att ta sig själva på för stort allvar). Du kommer att vara drivande i att få ett nytt affärsområde att växa och parallellt arbeta operativt och strategiskt med befintliga kunduppdrag. Till en början arbetar du framför allt med Lina Ekros, vd för Healthcare, men även med övriga kollegor på Rippler.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »