181002_1_0590_low-1-1024x683

Vi söker en projektledare!

Nu kan du bli vår nya kollega! Vi söker en operativ projektledare med något års erfarenhet av PR-branschen eller motsvarande.

Du som söker tjänsten är väl insatt i det rådande medielandskapet och har ett intresse för samhällsfrågor. Du brinner för värdeskapande kommunikation och vi ser gärna att du har en förkärlek för digitala möjligheter. Kanske har du erfarenhet av digital kommunikation eller ett stort intresse för www som du gärna involverar i ditt löpande arbete.

Som person är du prestigelös, snäll, lösningsorienterad och en fullfjädrad do-er som vill göra skillnad!

Kvalifikationer:

– Relevant högskoleutbildning inom PR, kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
– Minst 3 års erfarenhet av arbete på PR-byrå eller motsvarande
– Har erfarenhet av att leda projekt och har goda projektledaregenskaper
– Är en god skribent
– Erfarenhet av medierelationer
– Intresse för/erfarenhet av digitala kanaler är ett plus

Sök tjänsten här innan den 30 januari 2018.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »