P1040607

Vi bjuder in till frukostföreläsning!

Den 12:e april klockan 8.00 slår Rippler upp dörrarna och bjuder in till säsongens mest inspirerande frukost. Vi listar 9 kommunikationstrender som berör alla (inklusive kungen) 2019, kopplar på slagkraftiga case och ger vår syn på saken.

Vårt mål är att du efter 45 minuter tar dig vidare ut i fredagen med kraft, energi och koll på framtiden!

Var?
Bollhusgränd 1b, vån 3
Gamla Stan

När?
8.00 Frukost
8.15 Inspirationsföreläsning
9.00 Ut i solen

Hur? 
Kom hungrig på både frukost och kunskap.
Begränsat antal platser, skicka din anmälan & eventuell specialkost eller allergier direkt till; Jazmin@rippler.se, för en plats runt bordet!

Fåtal platser kvar!

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »