Frukostföreläsning hos rippler

Vi bjuder in till frukostföreläsning!

Framtiden närmar sig. Allt snabbare. Hela tiden. Den 5:e december tar vi oss an de största kommunikationstrenderna för 2020. Vi kopplar på slagkraftiga case och ger vår syn på saken. Målet är att du efter 45 minuter tar dig vidare med kraft, energi och koll på framtiden!

Var?
Slussplan 9, 1TR
Gamla Stan

När?
8.00 Frukost
8.15 Föreläsning
9.00 Ut i världen!

Hur? 
Kom hungrig på både frukost och kunskap.

FULLBOKAT – maila creative@rippler.se för en plats på reservlistan.
Glöm inte att meddela om du har några allergier.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »