office-1209640_1280

Vi avlastar din kommunikationsavdelning!

Är du eller din kommunikationsfunktion i behov av resurser för avlastning eller råd? Vi har seniora konsulter, erfarna skribenter och specialister som, oavsett bransch, är vana vid att gå in med kort varsel, och har även möjlighet att ordna med interim-lösningar vid behov.

Corona-läget sätter press på kommunikationsfunktioner. De senaste veckorna är det inte bara politiker och myndigheter som har tvingats till ett intensivt kommunikationsarbete. I kölvattnet av den fortsatta smittspridningen och dess påverkan på samhället och ekonomin har företag och organisationer över hela landet ökat sina kommunikationsinsatser – inte minst för att hantera anställdas och kunders oro. Snabba omställningar i erbjudanden för att hantera tappade eller framskjutna affärer, eller för att agera på möjligheter kräver också mycket, av såväl ledningen som marknads- och kommunikationsavdelningen. I dessa lägen  kan det vara bra att ta in en person utifrån som kan bidra med nya perspektiv och ny energi.

På Rippler arbetar vi dagligen med våra kunders kommunikation mot viktiga alla intressenter – medarbetare, kunder, ägare. Vi tillhandahåller strategisk rådgivning och kreativa lösningar. Men vi kliver också in med operationella resurser för att hantera ett ökat behov av budskap, innehållsproduktion och styrning.

Är du i behov av snabb hjälp eller vill veta mer, hör av dig till tobias.lenner@rippler.se