Våra tjänster

Strategisk kommunikation

Ett varumärke med en tydlig röst, personlighet och position – det är målet med strategisk kommunikation. Med en tydlig riktning och en trygg grund hjälper vi er att nå ut med ert budskap. Alltid i syfte att nå resultat.

Vi skapar kommunikation som ger effekt

  • Kommunikationsstrategi
  • Budskapsplattform
  • Varumärkespositionering
  • Kriskommunikation
  • Förändringskommunikation
  • Budskapsträning

Strategisk kommunikation är kommunikation som får er att nå era mål. Det handlar om att hitta rätt sätt att kommunicera för just er. Nyckeln till att lyckas med det är att känna sin egen röst, sin riktning och sin personlighet. Med hjälp av en begriplig och genomtänkt kommunikationsstrategi hjälper vi er att kommunicera rätt saker, på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Vi stöttar hela vägen – från idéstadie till skarpt genomförande.

Med en budskapsplattform samlas företagets ståndpunkter – formulerade på ett begripligt sätt som når fram. Det ger en trygghet och tydlighet i vilka ni är, både internt och externt. Kombinerat med en genomtänkt varumärkespositionering hittar ni er plats på marknaden.

Ett försök att sätta det röda huset med vita knutar på månen.

Nyfiken på oss?
Vi är nyfikna på er.

Kriskommunikation –
Stå stabilt även när det blåser

När en kris kommer gäller det att agera snabbt och strategiskt. På Rippler har vi lång erfarenhet av att stötta våra kunder i utmanande lägen, oavsett som det är Uppdrag granskning som ringer eller om det stormar internt.

Rippler hjälper er även innan krisen inträffar – i form av förebyggande arbete så som krisplaner och utbildningar för styrelse och ledningsgrupp. Allt för att värna om ert varumärke, även när det blåser.

Strategiska specialister

KATRIN LUDVIGSSON

Grundare och partner

SOFIA LILJEFORS EDLUND

Kommunikations­konsult

ANNA OVESDOTTER

Kundansvarig projekt­ledare och mediestrateg

Karin Jihde

KARIN JIHDE

Kommunikations­konsult och medietränare