Våra tjänster

Interim inom press, IR, marknad och kommunikation

Kommunikationsbehoven kan förändras fort och en misslyckad rekrytering är ofta kostsam. Med en interimslösning kan du ha en specialist på plats inom ett par dagar. Då ingår även byråns samlade kompetens.

Ta hjälp av en interimskonsult

  • Kommunikations- och/eller marknadschef
  • IR-chef
  • Kommunikatör
  • Presschef, PR-chef eller pressekreterare
  • Projektledare
  • Content creator/manager
  • Digital redaktör

Behöver ni hyra in en person för ett interimsuppdrag med kort varsel inom kommunikation, press, marknad eller investor relations? Det kan handla om att snabbt fylla ett vikariat, stärka upp verksamheten under en intensiv fas eller för att en pågående rekrytering har dragit ut på tiden.

På Rippler kan vi snabbt matcha era behov i rekryteringen.

Vi har ett stort nätverk med interimskonsulter inom kommunikation, pr, marknadsföring och finansiell kommunikation på alla nivåer inom de flesta branscher, från seniora kommunikationsdirektörer eller IR-chefer till juniora marknadsassistenter, som snabbt kan ta sig an kortare eller längre interimsuppdrag. Hur länge avgörs av era behov.

Hitta en lämplig kandidat för er

Hör av dig så matchar vi ihop er med en lämplig kandidat utifrån just era behov.
Är det riktigt brådskande? Ring vår vd Tobias Lennér direkt på 070-661 83 37.

Bli interimskonsult genom Rippler

Har du arbetat i ledande och/eller operativa roller på en eller flera kommunikations- eller marknadsavdelningar? Drivs du av nya utmaningar och kan snabbt sätta dig in i hur en kärnverksamhet arbetar för att bidra med dina kunskaper under en begränsad tidsperiod?

Du kan vara den vi söker till någon de tillfälliga interimsuppdrag inom kommunikation, pr, marknadsföring och finansiell kommunikation som vi just nu rekryterar till.

Frågor?

ALEXANDRA CARMBACK

Kommunikations­konsult

Tobias Lennér

TOBIAS LENNÉR

Partner och vd