Benjamin

Tre myter om rörligt innehåll

Rörligt innehåll är dyrt, tar tid och ska alltid vara kort… Eller? Låt oss ta död på några myter om rörligt innehåll en gång för alla, med tips från vår innehållsproducent Benjamin Tesfazion.

Myt 1: Det är dyrt

Nej. Själva berättelsen och idén är det viktigaste för att uppnå ett bra resultat. Det går att åstadkomma även med en begränsad budget.

Myt 2: Det tar lång tid

Nä. Vet du vad du vill säga kan produktionen gå undan så länge du låter kreativiteten flöda.

Myt 3: Det måste vara kort

Nope. Är innehållet intressant nog kan du unna dig ett längre klipp, även på sociala medier. För Reels på Instagram är längre tips rent av att föredra.

Nyfiken?

Vill du veta mer om filmproduktion och hur vi på Rippler kan hjälpa dig? 

Kontakta vår innehållsproducent Benjamin Tesfazion: benjamin@rippler.se 

Benjamin Tesfazion
Benjamin Tesfazion
Filmfotograf & producent
AI sök, AI overviews och SGE

Google SGE – Så förändrar AI Overviews sättet vi använder sök

Google har nyligen introducerat sin AI-drivna sökfunktion, först kallad Search Generative Experience (SGE), men nu mer känd som AI Overviews. Denna teknologi förändrar hur vi söker och hittar information online genom att erbjuda snabba och omfattande sammanfattningar av sökresultat. Men vad betyder detta för användare, publicister och företag? Vilka fördelarna, utmaningarna finns för framtiden? Det och varför ett starkt och trovärdigt varumärke är viktigare än någonsin går vi igenom i denna artikel.

Läs hela inlägget »
En visualisering av conversion rate, eller konverteringsgrad

Conversion rate – Förstå och optimera konverteringsgrad

Konverteringsgrad är ett centralt begrepp inom digital marknadsföring som mäter andelen besökare på en webbplats som utför en önskad handling. Men det kan vara svårt att greppa vad det är, och vad som är en bra nivå. Det vill vi ändra på! I den här artikeln kommer vi göra det tydligare vad konverteringsgrad är, hur man räknar ut det, och vilka faktorer som påverkar den.

Läs hela inlägget »
Camilla Jonsson svartvit

Camilla Jonsson: Mindre snömos och mer rödbeta för bättre genomslag

Det är med stor glädje och stolthet som vi får chansen att intervjua Katrin Ludvigsson, grundaren av Rippler, när Rippler nu firar sitt 18-årsjubileum. Att ett företag fyller myndigt är en milstolpe som vittnar om långsiktigt engagemang och framgång. Rippler har under dessa år inte bara överlevt utan även blomstrat i en bransch som ständigt påverkas av förändringar och utmaningar.

Läs hela inlägget »