Skärmavbild-2017-11-16-kl.-14.42.13-1024x558

Superduon är här!

Vi är glada att välkomna Agneta Nyholm och Kerstin Alex till Rippler!

Agneta har arbetat i kommunikationsbranschen i över 20 år. Hon kommer närmast från Intellecta Corporate där hon arbetat med kunder som SJ, SAS och Kommuninvest. På Rippler får hon tjänsten som senior produktionsledare med ansvar för produktionsprocessen i kampanjer samt års- och hållbarhetsredovisningar.

Kerstin har arbetat som frilansskribent i sju år för ett varierat antal medier som Aftonbladet, P3 och TV4, vilket har resulterat i en vinst och flera nomineringar i kategorin Årets Speljournalist. Hon har en dubbel kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap samt etnologi från Stockholms Universitet. Kerstin rekryteras till Rippler som skribent och juniorkonsult.

Agneta och Kerstin är två fantastiska tillskott till teamet och kommer att stärka upp med imponerande meriter och förmågor.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »