80ml_spinn_1600x1000_17-323x500

Silver i Echo Awards

Vår kampanj 80ml för kunden Gedeon Richter Nordics har vunnit silver i tävlingen Echo Awards – även kallad VM i direktmarknadsföring!

“ECHO-winning campaigns are strong at the strategic core. Sharp along the creative edge. And powerful enough to deliver a clean, crisp, authentic brand experience that drives real results every time.”

Tävlingen får tusentals inskickade bidrag. Bland de nominerade i år fanns sju svenska byråer. 80ml tävlade i kategorin Pharmaceutical and Healthcare. Kampanjen syftar till att öka kännedomen om den dolda kvinnosjukdomen myom. Tidigare har 80ml vunnit guld i Swedish Content Awards och amerikanska Shorty Awards, samt brons i svenska Guldnyckeln. Den har även blivit nominerad som en av 2016 års bästa kampanjer i European Excellence Awards och Spinn, samt blivit utnämns som en av de bästa integrerade kampanjerna av australiensiska Bestadsontv.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »