Hej och varmt välkommen till Rippler! Berätta lite om dig själv! 

Varför sökte du dig till Rippler?

Jag studerar konceptutveckling och har alltid älskat att skriva så det kändes spännande att få se hur det är på en riktig kommunikationsbyrå nu när jag skulle ut på min andra praktik. Fick ett tips om Rippler av en bekant som berättade att det är en riktig proffsig kommunikationsbyrå. Jag spanade in hemsidan och fick direkt ett härligt intryck, något som sedan förstärktes på min intervju. Här trivs man snabbt och känner sig direkt som en del av gänget. 

Vad är ditt intryck av Rippler hittills?

Alla medarbetare på Rippler är otroligt skickliga och har en lång erfarenhet. Jag försöker suga åt mig av all kunskap varje dag för att lära mig så mycket jag bara hinner under min tid här som praktikant.

Har du någon spaning att dela med dig av?

Igår lyssnade jag på Anders Hansens vinterprat i P1 och det kan jag varmt rekommendera. Låter kanske inte så kul när jag säger att det handlade om evolutionsbiologi men det var intressant att höra om den värld som skapat oss och anledningen till att vi är som vi är, super spännande!

Vill du komma i kontakt med Lisa? Maila henne på lisa.marffy@rippler.se