Beyla Cavallin

Säg hej till Ripplers senaste tillskott!

Hej och varmt välkommen till Rippler! Berätta lite om dig själv! 

Tack! Beyla Cavallin heter jag och är en riktig sucker för bra berättelser. Sanna eller hittepå. Som frilans har jag framförallt arbetat med varumärkesutveckling och som copywriter. Jag ser mig själv gärna som medförfattare till vad ett företag, organisation eller människa vill berätta. Att hitta de rätta orden, den perfekta frasen, det som ramar in och göra något slagkraftigt och sant så det känns ända ned i maggropen, det är min bästa adrenalinkick. När den kärnan är på plats är det så otroligt mycket lättare och roligare att börja brodera ut budskap, personlighet och ta ställningstagande i något. Jag har även studerat konceptutveckling på IHM vilket har gett mig en bra grund att arbeta ifrån, jag gillar nämligen en roll där jag får kombinera min näsa för affärsutveckling med min skaparådra.

Varför sökte du dig till Rippler?

Jag har en vän, som också råkar vara rekryterare, som tipsade Rippler och mig om varandra. Vi hittade varandra direkt, love at first sight. När jag gick ifrån min första intervju var det framför allt energin jag bar med mig; kände mig lätt, glad och uppfylld.

Vad är ditt intryck av Rippler hittills?

Jag är så imponerad! Taket lyfter av all kompetens som ryms här, samtidigt finns det inte ett spår av vassa armbågar eller hårda ord. Vi bryr oss om varandra på riktigt här.

Har du någon spaning att dela med dig av?

Det är väl kanske ingen spaning direkt, men jag är övertygad om vikten av att arbeta med budskap och kommunikation som är autentiskt och sant. Det är viktigt att ha roligt också, väldigt viktigt!

Vill du komma i kontakt med Beyla? Maila henne på beyla@rippler.se.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »