Beyla Cavallin

Säg hej till Ripplers senaste tillskott!

Hej och varmt välkommen till Rippler! Berätta lite om dig själv! 

Tack! Beyla Cavallin heter jag och är en riktig sucker för bra berättelser. Sanna eller hittepå. Som frilans har jag framförallt arbetat med varumärkesutveckling och som copywriter. Jag ser mig själv gärna som medförfattare till vad ett företag, organisation eller människa vill berätta. Att hitta de rätta orden, den perfekta frasen, det som ramar in och göra något slagkraftigt och sant så det känns ända ned i maggropen, det är min bästa adrenalinkick. När den kärnan är på plats är det så otroligt mycket lättare och roligare att börja brodera ut budskap, personlighet och ta ställningstagande i något. Jag har även studerat konceptutveckling på IHM vilket har gett mig en bra grund att arbeta ifrån, jag gillar nämligen en roll där jag får kombinera min näsa för affärsutveckling med min skaparådra.

Varför sökte du dig till Rippler?

Jag har en vän, som också råkar vara rekryterare, som tipsade Rippler och mig om varandra. Vi hittade varandra direkt, love at first sight. När jag gick ifrån min första intervju var det framför allt energin jag bar med mig; kände mig lätt, glad och uppfylld.

Vad är ditt intryck av Rippler hittills?

Jag är så imponerad! Taket lyfter av all kompetens som ryms här, samtidigt finns det inte ett spår av vassa armbågar eller hårda ord. Vi bryr oss om varandra på riktigt här.

Har du någon spaning att dela med dig av?

Det är väl kanske ingen spaning direkt, men jag är övertygad om vikten av att arbeta med budskap och kommunikation som är autentiskt och sant. Det är viktigt att ha roligt också, väldigt viktigt!

Vill du komma i kontakt med Beyla? Maila henne på beyla@rippler.se.

Influencer marketing — fördelarna du inte vill missa

Kommunikationsstrategi och kommunikationsplan är två i grunden olika verktyg som ofta förväxlas eller benämns synonymt med varandra. Dialog om vad som bör användas när leder ofta till missförstånd, eftersom de är både närbesläktade, men samtidigt fyller väldigt olika syften. Förvirring uppstår ofta då du, beroende på vem du frågar, får olika svar.

Läs hela inlägget »

Förändrade sökbeteenden och nya strategier: SEO-trenderna att hålla koll på inför 2024!

Framtidens digitala landskap blir allt mer oförutsägbart, men trots detta kan man se en uppåtgående trend, nämligen användandet av sökmotoroptimering. SEO har slagit igenom under de senaste åren och blivit ett allt mer självklart digitalt marknadsföringsverktyg. Dessutom fortsätter dess popularitet bara att öka, vilket gör det allt svårare för företag som inte SEO-anpassar sin hemsida att hålla jämna steg.

Läs hela inlägget »

Så skriver du ett träffsäkert nyhetsbrev som fångar läsaren

I en värld där våra inkorgar är fulla av mejl och mängder med information är konsten att skapa ett engagerande och lockande nyhetsbrev en ovärderlig färdighet. Men för att nyhetsbrevet ska gripa tag i läsaren kan du inte hejdlöst fylla ditt nyhetsbrev med ointressant spam. Det krävs lite baktanke och strategi för att få till ett vasst utskick. Här har du därför några avgörande steg som kommer göra dig till ett proffs på nolltid!

Läs hela inlägget »

Skillnaden på en kommunikationsstrategi och en kommunikationsplan

Kommunikationsstrategi och kommunikationsplan är två i grunden olika verktyg som ofta förväxlas eller benämns synonymt med varandra. Dialog om vad som bör användas när leder ofta till missförstånd, eftersom de är både närbesläktade, men samtidigt fyller väldigt olika syften. Förvirring uppstår ofta då du, beroende på vem du frågar, får olika svar.

Läs hela inlägget »