lina

Rippler växer – säg hej till vår nya kollega Lina!

Hej och varmt välkommen till Rippler! Berätta lite om dig själv!
Tusen tack! Jag har arbetat som frilansare inom marknadsföring och kommunikation i nästan hela mitt yrkesverksamma liv. Till största delen som produktionsledare och originalare, men har även drivit eventbyrå och varit ljudboksproducent. Bor med man, två barn och snart även en liten valp på Södermalm.

Varför sökte du dig till Rippler?
Fick ett hett tips om att ni behövde någon som kunde hjälpa till då Hanna var hemma med ny bebis.

Vad är ditt intryck av Rippler hittills?
Oerhört proffsiga och trevliga kollegor. Fokus och energi i en skön förening!

Har du någon spaning att dela med dig av?
Jag spanar inåt och delar med mig av Sofia Sivertsdotters fina ord: ”Tro på det som får dig att sträcka på dig. Tro på dem som tror på dig. Tro på människors välvilja. Tro på att morgondagen vill veckla ut något vackert.”

Vill du komma i kontakt med Lina? Maila henne på lina.back@rippler.se.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »