Medical technology concept. Mixed media. Female doctor wearing virtual reality glasses. Checking brain testing result with simulator interface, Innovative technology in science and medicine.

Rippler Healthcare bjuder in till frukostseminarium – Vitalis 2019

Höjdpunkterna från Vitalis 2019
– Nordens största konferens inom e-hälsa

Missade du Vitalis? Ingen fara. Rippler Healthcare summerar intressanta spaningar och pågående branschdiskussioner från årets största e-hälsokonferens på ett frukostseminarium den 13 juni.

Vilka lösningar finns i framtidens vård och omsorg när vi svenskar blir allt äldre och lever allt längre med våra sjukdomar? Och vilka utmaningar? Är robotar och AI svaret på allt? Vad är patientintelligens? Hur viktigt är samverkan över gränserna ?

Lina Ekros, vd för Rippler Healthcare och tidigare presschef på Södersjukhuset, delar med sig av det bästa från årets Vitalis – där aktörer från kommuner, regioner, myndigheter, företag och akademi möts för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.

Allt du behöver veta:

När: Torsdag den 13 juni.

Plats: Rippler Communications, Bollhusgränd 1B (vid Slottsbacken), 3 tr.

Tid: Frukost serveras från kl 08.00, seminarium kl 08.15-09.00.

Hitta hit: T-bana Gamla Stan eller buss till Skeppsbron (hållplats Slottsbacken).

OSA senast 11 juni
Till; lina@rippler.se

Rippler Healthcare, med expertis inom hälsa, läkemedel, life science, vård och omsorg, är en del av etablerade kommunikationsbyrån Rippler Communications.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »