Nyanställda rippler 2021

Rippler växer så det knakar – 8 nya kommunikationskonsulter på plats

Nu växer vi på Rippler Communications. Dels har vi gått samman med PR-byrån Publik och därmed stärkt vårt erbjudande inom corporate communications. Samtidigt har vi anställt flera nya stjärnor inom områdena hållbarhet, digitalt och finansiell kommunikation.

De senaste månaderna har Rippler Communications växt som byrå. En del i vår utveckling är att vi gått samman med PR-byrån Publik, där byråvarumärket Publik kvarstår tills vidare. Karin Jidhe och Alexandra Carmbäck, båda delägare i Publik, är numera seniorkonsulter på Rippler.

Vi växer även på andra områden, med flera nya kollegor inom hållbarhet, digital kommunikation samt inom investor relations och finansiell kommunikation.

– Vi har under en längre tid haft ett behov att skala upp inom våra olika tjänsteområden. Det här är ett roligt sätt att möta den ökade efterfrågan som vi ser från våra kunder, säger Tobias Lennér, VD på Rippler.

Med alla nya konsulter på plats ökar vi vår bredd och spets. Samtidigt.

– Vi är fortfarande en flexibel kommunikationsbyrå, med hög strategisk och kreativ höjd. Samtidigt som vi nu har både spetsen och bredden för att vara en sylvass samarbetspartner inom angränsande kommunikationsdiscipliner, säger Tobias Lennér.

Med alla nya på plats går vi från 12 till 20 medarbetare.

Ripplers nya medarbetare 2021:

Alexandra Carmback, Kommunikationskonsult
Karin Jihde, Kommunikationskonsult och medietränare
Anna Ovesdotter, Kommunikationskonsult
Elin Ryrberg, Finansiell kommunikation och Hållbarhet
Robin Lundell, Finansiell kommunikation
Emma Sundlöf, Digital projektledare
Benjamin Tesfazion, Producent och projektledare rörligt
Robin Bratt, Digital strateg

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »