Vilka vi

är.

Vår historia

Vi grundade Rippler 2006 med ambitionen att vara de allra bästa strategiska och kreativa rådgivarna. Och att säkerställa resultat och inte leverera skrivbordsprodukter. Så enkelt är det.

Vår vision

Vi är partnern som utmanar med ett kritiskt öga och levererar ärliga strategiska råd och kraftfulla kreativa kampanjer. Vårt team kombinerar senior kompetens och junior energi med djup specialistkunskap inom media, hållbarhet och affärsutveckling. Vi arbetar med etablerade varumärken, börsnoterade företag, snabbrörliga start-ups, utmanare, ideella organisationer och extraordinära individer.

Rippler bygger varaktiga relationer baserade på ömsesidigt förtroende, teamet du möter på pitchen är teamet som arbetar med dig. Våra råd och kampanjer bygger på ett genuint intresse och en grundlig förståelse för din verklighet. Här finns inga färdiga paket eller standardlösningar. Vi utgår ifrån just dina och din organisations utmaningar, och bygger ett team och en strategi därefter.

Vi är ett värderingsdrivet företag där stolthet i leveransen är centralt för våra medarbetare. Strävan efter att vara bäst, friheten att vara nyfikna, modet att göra rätt och ett engagemang att bidra till ett bättre samhälle. Det är några av fördelarna med att vara en oberoende kommunikationsbyrå.

Bild över några av våra nomineringar
Bild över några av våra priser

Priser & nomineringar

Rippler har vunnit flera prestigefyllda priser för vårt arbete inom PR och kommunikation. Bland annat European Excellence Awards, Spinnpriser, Publishingpriset, Swedish Content Awards och Stevie Awards. Men dessa är inte alla, är du nyfiken är du välkommen förbi på en kaffe så berättar vi gärna mer om vår mest prisbelönta projekt!

Utmärkelser

Ledning

Katrin Ludvigsson
Grundare & partner

Strategi, Kriskommunikation, PR

073-338 86 29
katrin@rippler.se

Tobias Lennér
Vd & partner

Investor relations, Strategi, Affärsutveckling

070-661 83 37
tobias.lenner@rippler.se

Bild på Lina
Lina Ekros
Ansvarig Life Science & partner

Life Science, Strategi, PR

070-839 07 39
lina@rippler.se

Åsa Wilde
Åsa Wilde
Grundare & rådgivare

Hållbarhetskommunikation

asa@rippler.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur ser din agenda ut? Vill du prata tillväxt, förändring eller förtroende för ditt varumärke eller din organisation tveka inte att kontakta oss här: