60a7046-683x1024

Maria Nystrand blir vår nya vd

Sedan 2006 har vår byrå letts av grundarna Åsa Wilde och Katrin Ludvigsson. Nu tar Maria Nystrand över vd-rollen. 

– Det känns som att komma till dukat bord att gå in som ledare på Rippler. Det som lockar mig är nyfikenheten och den utpräglade inställningen att utmana traditionella lösningar. Jag tar mig an uppgiften med kraft och energi med fokus på att utveckla ett aktivt medarbetarskap, berättar Maria Nystrand.

Maria har tidigare arbetat som kommunikationskonsult i nästan 20 år med fokus på affärsutveckling och företags- och ledarprofilering; bland annat har hon varit medgrundare till kommunikationsbyrån Loupe Communications och arbetat som Account Director på det globala PR-företaget MSLGROUP.

– Rippler har befunnit sig i ständig utveckling och med rätt medarbetare, spännande uppdrag och ett ständigt växande frilansnätverk är vi i position att ta för oss ännu mer. Marias erfarenhet, liksom fingertoppskänslan för kommunikation och ett väldigt naturligt ledarskap, gör henne till rätt person att leda Rippler framåt, säger Ripplers medgrundare Åsa Wilde.

Vi på Rippler hälsar Maria varmt välkommen och ser fram emot att få vidareutveckla Rippler tillsammans med henne!

Skicka dina lyckönskningar till Maria på maria@rippler.se.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »