Bullensorg-1680x751-323x500

Lansering av Bullens Beer Banger

Tre korvar med 90 procent svenskt griskött. En korv smaksatt med riktig IPA, en smaksatt med riktig lager och en smaksatt med riktig stout. Samtliga från det svenska microbryggeriet Charlis. Med andra ord – Sveriges första korv med riktig öl i!

I och med att Bullens är ett av Sveriges mest ikoniska varumärken började vi arbetet med att smyglansera satsningen för Bullens-fans på Facebook. Fansen fick sedan rösta fram i vilken stad som världens första provsmakning skulle äga rum. Piteå vann och blev starkskottet för en smarrig turné främst runt om i Norrland.

I samband med förturnén lanserade vi turnén och produkterna medialt mot lokalmedier och riksmedier, och utfallet blev riktigt bra: ett PR-värde (enbart räknat på traditionella pressklipp) för över 2 miljoner kronor!

Kika gärna på vår casefilm nedan och ta del av det fantastiska engagemang som finns kopplat till en sådan liten (men smakrik) sak som korv med öl i:

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »