Till arbetsgivare

Är ditt företag i behov av att hyra in en person för ett interimsuppdrag på kort varsel inom kommunikation, marknad eller investor relations? Det kan handla om att snabbt fylla ett vikariat, stärka upp verksamheten med en erfaren interimskonsult eller interimschef under extra resurser eller för att en pågående rekrytering har dragit ut på tiden.

Rippler hjälper dig med en snabb och matchande rekrytering med mycket hög kvalitet.

Vi har ett stort nätverk med interimskonsulter inom kommunikation, pr, marknadsföring och finansiell kommunikation på alla nivåer inom de flesta branscher, från seniora kommunikationsdirektörer eller IR-chefer till juniora marknadsassistenter, som snabbt kan ta sig an kortare eller längre interimsuppdrag. Hur länge avgörs av det behov företaget har.

Exempel på interimsroller som Rippler kan hjälpa dig att rekrytera till:

  • Kommunikations- och/eller marknadsdirektör
  • Kommunikations- och/eller marknadschef
  • Presschef, PR-chef eller pressekreterare/assistent
  • IR-chef
  • Projektledare


Vill du veta mer vänligen kontakta Tobias Lennér, vd för Rippler Communications

Tobias Lennér

Till kandidater

Har du arbetat i ledande och/eller operativa roller på en eller flera kommunikations- eller marknadsavdelningar? Drivs du av nya utmaningar och kan snabbt sätta dig in i hur en kärnverksamhet arbetar för att bidra med dina kunskaper under en begränsad tidsperiod? Du kan vara den vi söker till någon de tillfälliga interimsuppdrag inom kommunikation, pr, marknadsföring och finansiell kommunikation som vi just nu rekryterar till.

Läs mer och connecta