En hög med års- och hållbarhetsredovisningar.

Erbjudande för års- och hållbarhetsredovisningar!

Vi jobbar i hela spannet från populärversioner till reviderade integrerade års- och hållbarhetsredovisningar, och tittar framför allt på hur man kan få ut mer kommunikationsnytta av investerad tid och resurser. Återanvändning och anpassning till olika kanaler exempelvis, och bättre utnyttjande av form och design.

Är du intresserad av att veta mer? Skicka oss ett mail på info@rippler.se!

PS. Just nu erbjuder vi ett smidigt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att snäppa upp årets rapport. Utifrån er års- och hållbarhetsredovisning eller hållbarhetsrapport för 2018 återkopplar vi med förslag och idéer på utveckling inom disposition, innehåll och visuellt uttryck. Kostnad: 15 000 kr.

För mer ytterligare information om års- och hållbarhetsredovisningar se vår expert Åsa Wildes bästa tips här.

Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »

Därför är allt innehåll rörligt just nu

TikTok har förändrat sättet vi konsumerar både innehåll och sociala medier på. Det rörliga innehållet dominerar de digitala plattformarna och vi tycks inte kunna scrolla oss trötta på ett oändligt feed av content. För den som vill nå sin målgrupp blir videoinnehåll därför allt viktigare. Bäst funkar korta klipp, gärna under en minut. Det är ett faktum som inte undgått jättarna med de största plattformarna, och därför dominerar det korta klippet allt ifrån sociala medier till streamingtjänster som Netflix och Spotify.

Läs hela inlägget »
Karin och Maria på blobb

Därför smäller god publicitet fortfarande högst

Det sägs att vi lever i ett post-truth-samhälle. Att känslor, snarare än fakta, formar opinionen. Detta paras med påståenden om politikerförakt och filterbubblor som underminerar medias trovärdighet.

Denna dystopi stämmer inte med verkligheten. Tvärtom visar SOM-institutets senaste mätning att Sveriges institutioner; regeringen, riksdagen, polisen, sjukvården – liksom näringslivet och media – idag erhåller betydligt högre förtroende från allmänheten än på många år.

Läs hela inlägget »