En hög med års- och hållbarhetsredovisningar.

Erbjudande för års- och hållbarhetsredovisningar!

Vi jobbar i hela spannet från populärversioner till reviderade integrerade års- och hållbarhetsredovisningar, och tittar framför allt på hur man kan få ut mer kommunikationsnytta av investerad tid och resurser. Återanvändning och anpassning till olika kanaler exempelvis, och bättre utnyttjande av form och design.

Är du intresserad av att veta mer? Skicka oss ett mail på info@rippler.se!

PS. Just nu erbjuder vi ett smidigt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att snäppa upp årets rapport. Utifrån er års- och hållbarhetsredovisning eller hållbarhetsrapport för 2018 återkopplar vi med förslag och idéer på utveckling inom disposition, innehåll och visuellt uttryck. Kostnad: 15 000 kr.

För mer ytterligare information om års- och hållbarhetsredovisningar se vår expert Åsa Wildes bästa tips här.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »