jazmin

En ny kollega till Rippler-teamet!

Hej och varmt välkommen till Rippler! Berätta lite om dig själv!
Tack så hjärtligt! Jag är faktiskt nygammal på Rippler. I våras gjorde jag min mediepraktik här som avslutande del i min utbildning vid Karlstads universitet. En praktik som banade väg för drömmen om att bo kvar i Stockholm. Och dessutom få fortsätta arbeta på Rippler, i ett kontor med en svårslagen sjöutsikt!

Varför sökte du dig till Rippler?
Det var genom en bekant som för några år sedan hade sin praktik här och tyckte det var toppen! Även om en del har förändrats sen dess; nytt kontor, nya ansikten och en alldeles egen kontorshund, så är vad jag förstår, grunden densamma – ett gäng som drivs av att göra samhället lite snällare och mer inkluderande.

Vad är ditt intryck av Rippler hittills?
Här finns människor vars arbete genomsyras av att skapa förändring som gynnar både människor och världen omkring oss, det tycker jag är fint.

Har du någon spaning att dela med dig av?
Är man som jag själv en riktigt ”sucker” för serier och film, då bör man varken missa Tarantinos senaste skapelse eller den nya säsongen av Amercian Horror Story, som väntas utspela sig under 80-talets glada dagar.

Vill du komma i kontakt med Jazmin? Maila henne på jazmin@rippler.se.

Maria är Ripplers nya SEO-specialist

Jag är en glad och nyfiken SEO specialist, som just flyttat hem till Stockholm efter tio år utomlands. Jag älskar att resa, och att träffa nya människor. Jag är även besatt av Melodifestivalen och Eurovision. Jag arbetade tidigare som SEO expert för en digital marknadsföringsbyrå som hette Tug Agency både i London, England, och sedan ett år i Toronto, Kanada.

Läs hela inlägget »

Att vara eller inte vara – på Almedalen

Vi har hört det förut – det är en unik möjlighet att nätverka och ta del av samhällsdebatten. Samtidigt klingar invändningarna lika bekant – det är ett kostsamt jippo, dit chefer och politiker åker för att mingla över ett glas rosé eller två i en trädgård. Inget ont om ett glas rosé, men för dig som planerar väl kan Almedalen bli mycket mer än så. För att få ut mesta möjliga av din vistelse, fundera ett varv på Ripplers sju frågor.

Läs hela inlägget »

Kreativ kommunikation som tillväxtstrategi

Det kan vara svårt att ta sig in på en redan mättad marknad. Enligt traditionell logik har du då endast två val: identifiera och fyll en lucka på marknaden, eller erbjud en produkt som är på alla sätt bättre än konkurrenternas. Frukostuppstickaren Surreal visar att det finns en tredje väg: utklassa konkurrenterna på kommunikationsfronten.

Läs hela inlägget »
Möt Tom: Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Tom är Ripplers nya hållbarhetsstrateg

Jag är en pigg och glad kommunikationskonsult, sportnörd och sällskapsspelsälskare! Är en blandning mellan en storstad- och landetperson med ett intresse för att förstå olika kulturer, synsätt och personer. Innan Rippler arbetade jag på PR-byrån Prime Weber Shandwick som hållbarhetskonsult inom kommunikation och strategi. Jag har även arbetat för Bosch med digital marknadsföring inom Norden.

Läs hela inlägget »