jazmin

En ny kollega till Rippler-teamet!

Hej och varmt välkommen till Rippler! Berätta lite om dig själv!
Tack så hjärtligt! Jag är faktiskt nygammal på Rippler. I våras gjorde jag min mediepraktik här som avslutande del i min utbildning vid Karlstads universitet. En praktik som banade väg för drömmen om att bo kvar i Stockholm. Och dessutom få fortsätta arbeta på Rippler, i ett kontor med en svårslagen sjöutsikt!

Varför sökte du dig till Rippler?
Det var genom en bekant som för några år sedan hade sin praktik här och tyckte det var toppen! Även om en del har förändrats sen dess; nytt kontor, nya ansikten och en alldeles egen kontorshund, så är vad jag förstår, grunden densamma – ett gäng som drivs av att göra samhället lite snällare och mer inkluderande.

Vad är ditt intryck av Rippler hittills?
Här finns människor vars arbete genomsyras av att skapa förändring som gynnar både människor och världen omkring oss, det tycker jag är fint.

Har du någon spaning att dela med dig av?
Är man som jag själv en riktigt ”sucker” för serier och film, då bör man varken missa Tarantinos senaste skapelse eller den nya säsongen av Amercian Horror Story, som väntas utspela sig under 80-talets glada dagar.

Vill du komma i kontakt med Jazmin? Maila henne på jazmin@rippler.se.