Warning: rmdir(/www/webvol15/t9/71k8588gk4pal2f/rippler.se/public_html/wp-content/cache/wpo-minify/tmp): Directory not empty in /www/webvol15/t9/71k8588gk4pal2f/rippler.se/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/cache/file-based-page-cache-functions.php on line 1112
The Publishing Prize statuette.

Vinst i Publishingpriset!

Stort grattis till vår kund BioGaia som vann kategorin “Årsredovisningar börsbolag B2C” i Publishingpriset! 

Motivering: För en välgjord årsredovisning med informativa texter, krispig färgskala och utmärkt repro.

BioGaia i samarbete med Granath.
BioGaia: Eva Nelson (projektledare), Margareta Hagman (projektledare bakvagnen), Chatarina Andersson (formgivare bakvagnen).
Granath: Jens Öhrström (projektledare), Camilla Andersson (grafisk formgivning).
Rippler: Åsa Wilde (rådgivare). Text Helene AB: Helene Hellberg (skribent). Fotograf Helén Karlsson.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »