181002_1_0590_low-1-1024x683

Vi söker en projektledare!

Nu kan du bli vår nya kollega! Vi söker en operativ projektledare med något års erfarenhet av PR-branschen eller motsvarande.

Du som söker tjänsten är väl insatt i det rådande medielandskapet och har ett intresse för samhällsfrågor. Du brinner för värdeskapande kommunikation och vi ser gärna att du har en förkärlek för digitala möjligheter. Kanske har du erfarenhet av digital kommunikation eller ett stort intresse för www som du gärna involverar i ditt löpande arbete.

Som person är du prestigelös, snäll, lösningsorienterad och en fullfjädrad do-er som vill göra skillnad!

Kvalifikationer:

– Relevant högskoleutbildning inom PR, kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
– Minst 3 års erfarenhet av arbete på PR-byrå eller motsvarande
– Har erfarenhet av att leda projekt och har goda projektledaregenskaper
– Är en god skribent
– Erfarenhet av medierelationer
– Intresse för/erfarenhet av digitala kanaler är ett plus

Sök tjänsten här innan den 30 januari 2018.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »