P1040607

Vi bjuder in till frukostföreläsning!

Den 12:e april klockan 8.00 slår Rippler upp dörrarna och bjuder in till säsongens mest inspirerande frukost. Vi listar 9 kommunikationstrender som berör alla (inklusive kungen) 2019, kopplar på slagkraftiga case och ger vår syn på saken.

Vårt mål är att du efter 45 minuter tar dig vidare ut i fredagen med kraft, energi och koll på framtiden!

Var?
Bollhusgränd 1b, vån 3
Gamla Stan

När?
8.00 Frukost
8.15 Inspirationsföreläsning
9.00 Ut i solen

Hur? 
Kom hungrig på både frukost och kunskap.
Begränsat antal platser, skicka din anmälan & eventuell specialkost eller allergier direkt till; Jazmin@rippler.se, för en plats runt bordet!

Fåtal platser kvar!

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »