Warning: rmdir(/www/webvol15/t9/71k8588gk4pal2f/rippler.se/public_html/wp-content/cache/wpo-minify/tmp): Directory not empty in /www/webvol15/t9/71k8588gk4pal2f/rippler.se/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/cache/file-based-page-cache-functions.php on line 1112
p1040908-3-683x1024

Välkommen till Slussplan 9 – vårt nya kontor!

Nu hittar ni oss på Slussplan 9, bakom den gröna porten med det pulserande slussenbygget i ryggen. Och vi är alla överens om en sak, det känns redan som hemma!

Hos oss hittar ni människor med övertygelsen om att kommunikation som känns i hjärtat är den som räknas. Vi tror på kraften i människor, att alla har en förmåga att ta ansvar och att varje liten handling är det som i slutändan förändrar hela samhällen.

Vill ni veta mer om hur vi jobbar eller bara ta en kik på en utsikt som inte går av för hackor? Kontakta info@rippler.se  eller ring på dörrklockan om ni har vägarna förbi!

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »