social-media-763731_1920-1024x680

Välkommen på seminarium hos oss!

Så skaffar du digitalt självförtroende! 

Har ni förstått värdet av att vara aktiva i sociala medier? Eller står ert dåliga digitala självförtroende i vägen för det som skulle kunna bli en viral succé?

Den 23 oktober delar vi med oss av våra bästa tips för hur ni skapar den perfekta stormen och får maximal utväxling av er närvaro i sociala kanaler.

Läs mer om eventet och anmäl dig här!

Sista OSA-dag är den 18 oktober.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »