Skärmavbild-2017-11-16-kl.-14.42.13-1024x558

Superduon är här!

Vi är glada att välkomna Agneta Nyholm och Kerstin Alex till Rippler!

Agneta har arbetat i kommunikationsbranschen i över 20 år. Hon kommer närmast från Intellecta Corporate där hon arbetat med kunder som SJ, SAS och Kommuninvest. På Rippler får hon tjänsten som senior produktionsledare med ansvar för produktionsprocessen i kampanjer samt års- och hållbarhetsredovisningar.

Kerstin har arbetat som frilansskribent i sju år för ett varierat antal medier som Aftonbladet, P3 och TV4, vilket har resulterat i en vinst och flera nomineringar i kategorin Årets Speljournalist. Hon har en dubbel kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap samt etnologi från Stockholms Universitet. Kerstin rekryteras till Rippler som skribent och juniorkonsult.

Agneta och Kerstin är två fantastiska tillskott till teamet och kommer att stärka upp med imponerande meriter och förmågor.

Om (förtroende)krisen kommer

Hårdare medieklimat, ökade krav på transparens, och sociala medier gör att förtroendekrisen hamnar allt närmre företagen. Att vara väl förberedd när krisen kommer är A och O för att lyckas med krishanteringen och mildra konsekvenserna.

Läs hela inlägget »

Tre myter om sociala medier

Att hänga med i trenderna på sociala medier är inte helt lätt – och ibland lever gamla sanningar kvar lite för länge. Ripplers copywriter och content creator Joakim Frykberg slår därför hål på tre seglivade myter om sociala medier. Häng med!

Läs hela inlägget »

Maximera värdet av årsredovisningen

Att producera årsredovisning är tids- och kostnadskrävande. Missa inte chansen maximera värdet av det producerade innehållet för att stärka ert varumärke hos viktiga intressenter. Med en smart och proffsig digital version ökar värdet av er årsredovisning.

Läs hela inlägget »