Vilka vi

är.
Vi grundade Rippler med ambitionen att vara de allra bästa strategiska och kreativa rådgivarna. Och att säkerställa resultat och inte leverera skrivbordsprodukter. Så enkelt är det.

Vi är partnern som utmanar med ett kritiskt öga och levererar ärliga strategiska råd och kraftfulla kreativa kampanjer. Vårt team kombinerar senior kompetens och junior energi med djup specialistkunskap inom media, hållbarhet och affärsutveckling. Vi arbetar med etablerade varumärken, börsnoterade företag, snabbrörliga start-ups, utmanare, ideella organisationer och extraordinära individer.

Rippler bygger varaktiga relationer baserade på ömsesidigt förtroende, teamet du möter på pitchen är teamet som arbetar med dig. Våra råd och kampanjer bygger på ett genuint intresse och en grundlig förståelse för din verklighet. Här finns inga färdiga paket eller standardlösningar. Vi utgår ifrån just dina och din organisations utmaningar, och bygger ett team och en strategi därefter.

Vi är ett värderingsdrivet företag där stolthet i leveransen är centralt för våra medarbetare. Strävan efter att vara bäst, friheten att vara nyfikna, modet att göra rätt och ett engagemang att bidra till ett bättre samhälle. Det är några av fördelarna med att vara en oberoende kommunikationsbyrå.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur ser din agenda ut? Vill du prata tillväxt, förändring eller förtroende för ditt varumärke eller din organisation tveka inte att kontakta oss här: