Möt vår praktikant! 21 februari, 2018

Hej Josephine! Vi är så glada att du ska praktisera hos oss i 10 veckor! Vad har du för förväntningar på praktiken?

Att jag ska lära mig så mycket som möjligt och få en större förståelse för branschen. Få göra saker i praktiken och använda det jag lärt mig hittills i skolan.

Nu har du varit hos oss några veckor, hur känns allt hittills? 

Det känns bra, jag uppskattar att jag får vara delaktig i olika projekt och får möjlighet att prova på det mest. Jag vill skapa mig en större förståelse för branschen och det gör jag verkligen när jag får pyssla med allt möjligt.

Kan du inte berätta lite kort om dig själv?

Jag kallas Josse och är 21 år gammal, läser min fjärde termin i Gävle, media och kommunikationsvetenskap parallellt med den här praktiken. Är utbildad barista och har en stark förkärlek för kaffe och litteratur.

Vad skulle du säga till anda kommunikationsstudenter som är nyfikna på en praktikplats hos oss?

SÖK! Haha, jag trivs bra här. Veckorna går fort när man har kul och det är ett jättebra tillfälle att se branschen på riktigt. Det kan va lätt att ha en föreställning om hur arbetet fungerar men genom att vara här varje dag och sätta sig in i projekt får man en mer rättvisbild av hur arbete som PR-konsult faktiskt är, och det är jätteroligt.

När du är klar med skolan i Gävle, vad vill du göra då?

Jag hoppas komma in på Berghs och i framtiden drömmer jag att jobba på en stor byrå i New York.

Jaså varför just New York?

Jag tror det är en fantastisk stad att bo i där alla typer av människor accepteras, det tycker jag är fett härligt! Jag är uppvuxen i en liten by i Dalarna så jag tänkte att det är lika bra att satsa högt direkt.

Tillbaka till aktuellt