Hej Stina Lif! 23 maj, 2017

Sedan någon månad tillbaka har vi haft äran att ha Stina Lif som praktikant. Flera av våra kunder har redan träffat Stina, men till alla er andra som ännu inte fått möjligheten kommer här en liten introduktion! 

Hej Stina! Vi är superglada att du är här hos oss, kan du berätta kort om dig själv? 

Jag kommer från Östersund, men pluggar just nu medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning strategisk kommunikation i Umeå. Jag tycker om ganska vitt skilda saker, konserter eller fjället, natur men även musik. Sen gillar jag mat!

Och nu är du här i Stockholm! Hur var det att flytta från Umeå till Stockholm?

Kul! Jag har alltid gillat Stockholm och velat testa på att bo här. Det var därför jag sökte praktik i Stockholm. Jag har planer på att stanna, jag trivs bra i Umeå, men behöver en ny utmaning.

Har du något speciellt intresse inom PR som du hoppas kunna utveckla under din tid på Rippler? 

Jag gillar att ha ett välgörenhetstänk och ett hållbarhetstänk. Det har varit kul att arbeta med kunder som Stadsmissionen – där det finns en samhällsnytta. Rippler har många sådana projekt, jag gillar att det finns en tanke bakom.

Varför valde du PR? 

Jag har alltid velat testa! Och på grund av att vi bara har en praktikperiod valde jag att vara på byrå, byrå är brett, och det var det breda spektret jag var ute efter. Olika kunder, olika marknader, det finns mycket att göra. Det passar mig.

Tillbaka till aktuellt